Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ



Η Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο, ιδρύθηκε τον Απρίλιο 2009, για να εκφράσει πολιτικά, την ανάγκη των Κυπρίων πολιτών για αποκατάσταση της δημοκρατίας στην πατρίδα τους και για να ενώσει τη φωνή της με όλα τα οργανωμένα σύνολα και πρόσωπα που αγωνίζονται ενάντια στην τουρκική κατοχή.

Η Επιτροπή αποτελείται από τους:

Τεύκρο
Πράξανδρο
Μόδεστο
Ευαγόρα
Ονήσιλλο
Ρίμαχο

Η Επιτροπή ελέγχει την εξουσία, μέσω της ιστοσελίδας www.christofias-watch.blogspot.com ( ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ)

6 σχόλια:

  1. Θα διαφωνήσω απόλυτα μαζί σας στον τιτλο της επιτροπής. Δεν έχει καταλυθεί η Δημοκρατία στην Κύπρο, η Κυβέρνηση είναι προϊόν διαδικασιών που δεν αμφισβητήθηκαν από κανέναν, η Βουλή λειτουργεί, εμείς γράφουμε το μακρύ μας και το κοντό μας στα μπλογκς, οι εφημερίδες το ίδιο, θεωρώ λοιπόν εξαιρετικά μεγάλη υπερβολή το "Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Φάληρε,

    Σε ευχαριστούμε για την ευκαιρία που μας δίνεις να εξηγήσουμε καλύτερα τον τίτλο μας.

    Πέραν της κατοχής της μισής μας πατρίδας και την κατάλυση της Δημοκρατίας σε μία μεγάλη περιοχή του κράτους μας από τον Αττίλα και τους εγκάθετούς του "συντρόφους", 50,000 εποίκους κ.α., υπάρχει στην ελεύθερη Κύπρο σοβαρό δημοκρατικό έλλειμμα, πνευματική τρομοκρατία εναντίον διαφωνούντων με το καθεστώς μέσω στιγματισμού και προώθησης "οικείων", πολιτικές συλλήψεις, πολιτικό φακέλλωμα, διαπλοκή εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος και πολλά. Επιπλέον πολιτικό παζάρι ερήμην της λαϊκής βούλησης τόσο με το "σύντροφο" Ταλάτ όσο και με τα δύο συγκυβερνώντα κόμματα.

    Το ότι κι εσύ κι εμείς γράφουμε ανώνυμα, δε σε προβληματίζει για να πεις τουλάχιστον ότι δε διαφωνείς "απόλυτα";

    Ήδη η μαζική κάθοδος στελεχών της Επαγρύπνισης στο christofias-watch, αποδυκνείει το περί λόγου το αληθές.

    Ελπίζω λοιπόν να αντιλαμβάνεσαι την επιλογή μας να ονομάσουμε την Επιτροπή ως " Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο".

    ΡΙΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φυσικά τζιαι έχουμε δημοκρατία στην Κύπρο, απλώς οι συγκεκριμένοι δαμέσα προτιμούν διαφορετικό πολίτευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άκουσα τον βουλευτή Ρίκκον Ερωτοκρίτου να λέει ότι στο παρόν μπλοκ γράφει και ο ίδιος. Το είπε στην βουλή των αντιπροσώπων κατά την τελευταία μέρα συζήτησης των προϋπολογισμών. Τον έδειχνε η τηλεόραση σε απευθείας μετάδοση! Αν κατάλαβα καλά μάλλον θα είναι και μέλος της επιτροπής του "Χριστόφιας watch". Θα ήθελα πολύ να τον παρακολουθήσω αλλά δεν ξέρω το ψευδώνυμο του. Θα ήθελα επίσης να μου λύσει και κάποιες απορίες μου όπως: Γιατί γράφει με ψευδώνυμο;
    Ανέμενα να γράφει επώνυμα! Ένας βουλευτής ! ! !
    Μπορεί να μου απαντήσει επώνυμα παρακαλώ;

    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εξήγα μας τότε αγαπητέ φίλε Σαββα τι πολίτευμα έχουν στην Αργεντινή αφού στην Κύπρο αυτό που έχουμε είναι δημοκρατία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή